Näytelmähaku Kotimaisen näytelmän festivaalille 2019

Teksti-yhteisö juhlii kotimaista näytelmäkirjallisuutta Kotimaisen näytelmän festivaalilla, joka järjestetään Kansallisteatterissa 24.-26.10.2019. KNF on näytelmäkirjallisuutta juhlistava tapahtuma, jonka yhteydessä toteutetaan lukudraamana kotimaista näytelmää Kansallisteatterin Lavaklubilla.

Festivaalin ohjelmistoon valitun näytelmän kirjoittajalle Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry maksaa kehittelyapurahaa, jonka tarkoitus on tukea tekstin muokkaamista ja sovittamista lukudraamaa varten. Hakuun osallistuvan tekstin ei siis tarvitse olla loppuun asti viimeistelty. Edellytyksenä hakukelpoisuudelle on, että tekstiä ei ole vielä kantaesitetty eikä sidottu tuotantoon ja että se on enintään kolme vuotta vanha. Hakuun lähetetyt näytelmät lukee ja valinnan tekee ammattikirjailijoista ja dramaturgeista koostuva raati. Raadin sihteerinä toimii Tekstin projektisihteeri Hinriikka Lindqvist.

Viimeinen hakupäivä on 31.3.2019. Haku on tarkoitettu ammattinäytelmäkirjailijoille.
 

Hakuohje:

Näytelmäteksti toimitetaan liitetiedostona (pdf/doc) osoitteeseen pohjateksti@gmail.com 31.3.2019 mennessä. Kirjoita sähköpostiviestin otsikoksi ”Näytelmähaku 2019” ja lisää viestikenttään nimesi, yhteystietosi ja näytelmäsi nimi. Kirjailijan henkilöllisyys ei tule raadin tietoon vaan näytelmät luetaan anonyymisti. Varmista siis, että nimesi ei näy varsinaisessa näytelmätiedostossa.

 

Lisätiedot:

Hinriikka Lindqvist
pohjateksti@gmail.com
puh. 040 570 6570

 
Mens Footwear Online