Kilpailu Sylvi-palkinnosta auki – lähetä ehdotuksesi viimeistään 21.6.


Sylvi-palkinto jaetaan marraskuussa parhaalle kotimaiselle elokuva- ja tv-sarjan käsikirjoitukselle. Molemmille on omat sarjansa. Käsikirjoittajien pitää lähettää ehdotuksensa 21.6. mennessä.
 
Kilpailuun otetaan mukaan vuosien 2020 ja 2021 aikana ilmestyneiden tai vielä ilmestyvien, ammattimaisesti levitettyjen sarjojen ja elokuvien alkuperäiskäsikirjoitukset. Vuoden 2021 tv-sarjalle tai elokuvalle riittää, että se on esitetty tämän vuoden loppuun mennessä.

Käsikirjoittajan on toimitettava käsikirjoituksensa kilpailuun itse. Ehdotuksia otetaan vastaan kesäkuun 21. päivään asti. Jos kirjoittajia on useita, kaikilta tarvitaan suostumus osallistua kilpailuun. Palkinto myönnetään sen käsikirjoitusversion perusteella, jonka käsikirjoittaja kilpailuun toimittaa. 

Elokuville ja tv-sarjoille on omat kategoriansa. Molemmissa palkintosumma on 2 500 euroa. Jos käsikirjoituksella on useita tekijöitä, palkinto jaetaan kilpailijoiden ilmoittamassa suhteessa kirjoittajien kesken.

Jos haluat osallistua, toimi näin: lähetä käsikirjoitus 21.6. mennessä osoitteeseen info@sunklo.fi. Jos kyseessä on tv-sarja, lähetä sen kaikkien jaksojen käsikirjoitukset. Otsikoi viesti: "Sylvi-palkinto". Kirjoita viestiin myös seuraavat asiat: 
 
* kirjoittajien nimet ja yhteystiedot 
* vakuutus siitä, että kaikilta on saatu suostumus kilpailuun osallistumiseen
* ilmoitus siitä, missä suhteessa mahdollinen palkintosumma jaetaan
* tieto siitä, missä ja milloin teos on ensiesitetty tai tullaan ensiesittämään

Palkinnosta päättävät esiraati ja diktaattori, jotka nimetään myöhemmin. Tunnustus jaetaan 19.11. Sunklon 100-vuotisjuhlaseminaarin yhteydessä.

Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry on jakanut tunnustusta vuodesta 2011. Viimeksi se on myönnetty vuonna 2015 Karoliina Lindgrenin Armi elää! -elokuvalle.
 
Lisätiedot: info@sunklo.fi

Kuva: Jon Tyson.