HAEMME VIESTINTÄSUUNNITTELIJAA

Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat on vuonna 1921 perustettu ammattikirjoittajien etujärjestö, joka pyrkii edistämään suomalaisten draaman kirjoittajien ammatin harjoittamisen edellytyksiä ja parantamaan kotimaisen draaman asemaa. Yhdistyksessämme on n. 550 jäsentä, jotka kirjoittavat näytelmiä sekä elokuva- ja tv-käsikirjoituksia. Nelihenkinen toimistomme sijaitsee Kalliossa.

Haemme joukkoomme VIESTINTÄSUUNNITTELIJAA vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Viestintäsuunnittelijalle kuuluu yhdistyksen sisäinen ja ulkoinen viestintä (sidosryhmät, vaikuttajat, media), viestinnän kehittäminen ja suunnittelu, näytelmäkirjailijoiden ja käsikirjoittajien edunvalvontatyön tukeminen, viestintämateriaalien tuottaminen, nettisivujen ylläpito sekä osallistuminen yhdistyksen tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseen.

Etsimme hakijaa, jolla on
  • erinomaiset vuorovaikutustaidot
  • kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja ajatella järjestön viestintää strategisesti
  • kykyä tuottaa viestintämateriaaleja eri kanaviin
  • korkeakoulututkinto tai muuta soveltuvaa koulutusta
  • kiinnostusta teatteri-, elokuva- ja tv-alaa kohtaan
  • sekä itsenäinen ja perusteellinen työote.
Eduksi ovat työkokemus viestintätehtävistä ja hyvät taide- ja kulttuurialan verkostot, kokemus edunvalvontatyöstä, tekijänoikeuden tunteminen sekä ruotsin kielen taito.

Tarjoamme hakijalle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä sekä aitiopaikan suomalaiseen teatteri- ja elokuvamaailmaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työaika on neuvoteltavissa, aluksi se on 50–80 % kokoaikaisesta.

Vapaamuotoiset hakemukset 7.1.2021 mennessä palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteella sonia.meltti@sunklo.fi.

Lisätiedot:
Toiminnanjohtaja Sonia Meltti p. 044 760 4263, ti 29.12. klo. 12–14 ja ma 4.1. klo. 11–13.