2012

Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry:n uusi Harrastajateatterikatalogi on ilmestynyt.
Sunklon ylläpitämän Näytelmät.fi-palvelun joulukuun uutiskirje sisältää tietoa kantaesityksistä, näytelmäpoimintoja ja uusimmat palveluun lisätyt näytelmäteokset.

Sunklon toimisto on joulupyhien johdosta kiinni 21.12.–1.1. välisen ajan.

Toivotamme kaikille erittäin hyvää joulua!

Vuoden 2012 Sylvi-palkinnon voittaja on Esko Salervo elokuvakäsikirjoituksellaan Hiljaisuus.

Sunklon toimisto on kiinni itsenäisyyspäivän jälkeisenä perjantaina 7.12.

Toimisto on jälleen normaalisti auki maanantaina 10.12.

Vuoden 2012 parhaan näytelmätekstin palkitsevan Lea-palkinnon ehdokkaiksi voivat asettua kaikki 1.12.2011–30.11.2012 välisenä aikana maassamme kantaesitettävät kotimaiset näytelmät, jotka ovat saaneet ensi-iltansa suomalaisessa ammattiteatterissa suomen, ruotsin tai saamen kielellä.
Kahtakymmentätuhatta taiteen ammattilaista edustavat järjestöt ovat yksimielisiä lausunnoissaan Taiteen edistämiskeskuksesta (Taike) annetusta asetuksesta. Järjestöjen mukaan Taiteen edistämiskeskusta koskevassa asetusluonnoksessa valta keskittyy täysin edistämiskeskuksen johtajalle.
Sunklon ylläpitämän Näytelmät.fi-palvelun marraskuun uutiskirje sisältää tietoa kantaesityksistä, näytelmäpoimintoja ja uusimmat palveluun lisätyt näytelmäteokset.
Teatterialan valtakunnallinen Thalia-gaala järjestetään 10.3.2013 neljättä kertaa. Paikkana on 50-vuotisjuhlavuottansa viettävä Seinäjoen Kaupunginteatteri.
Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry on 2.11.2012 antanut Opetus- ja kulttuuriministeriölle lausunnon Taiteen edistämiskeskukseen liittyvästä asetusluonnoksesta.Zoom Lebron XI 11

Pages