Sunklo hakee toiminnanjohtajaa

Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry. hakee toiminnanjohtajaa

 

Yhdistyksemme hakee Kalliossa sijaitsevaan toimistoonsa kokoaikaista toiminnanjohtajaa. Työ tarjoaa hakijalle aitiopaikan nopeasti kehittyvän draamakirjoittamisen maailmassa.


Tehtäväkenttään kuuluu käsikirjoittajien ja näytelmäkirjailijoiden edunvalvonta ja yhdistyksen verkostojen kehittäminen sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Toiminnanjohtaja vastaa myös yhdistyksen toiminnan organisoinnista ja johtaa toimistoa, jossa on työssä kaksi kokopäivätoimista ja kolme osa-aikaista työntekijää. Lisäksi toiminnanjohtaja avustaa jäsenistöä erityisesti elokuva- ja tv-alan sopimusneuvotteluissa, tekijänoikeuskysymyksissä ja edustaa yhdistystä tekijänoikeuksia valvovissa järjestöissä.


Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. OTM tai HTM). Innostus ja intohimo teatteri-, elokuva- ja tv-alaa kohtaan sekä tekijänoikeuksien tuntemus ovat hakijalle eduksi. Odotamme hakijalta myös kotimaisten kielten hyvän hallinnan lisäksi sujuvaa englanninkielen taitoa sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja itsenäistä työotetta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

 
Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen pyydetään lähettämään sähköpostitse 2.8.2022 mennessä osoitteella info@sunklo.fi


Lisätiedot: Toiminnanjohtaja Sonia Meltti p. 044 760 4263, 11.7. klo. 12–13 ja 25.7. 12–13.

 

Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry. on kirjailijoiden itsensä 1921 perustama yhdistys. Yhdistyksessämme on noin 600 jäsentä, jotka kirjoittavat näytelmiä sekä elokuva-, tv- ja kuunnelmakäsikirjoituksia. Yhdistys valvoo jäsentensä ammatillisia etuja ja tekee esitysoikeussopimukset harrastaja-, ammatti- ja kesäteattereiden kanssa sille valvottaviksi annetuista näytelmäkäsikirjoituksista sekä ylläpitää laajaa näytelmäkirjastoa.