Työpaikkailmoitus

Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry hakee kokoaikaista koordinaattoria edistämään kotimaista näytelmäkirjallisuutta ja liiton hallinnoimien oikeuksien myyntiä.
 
Koordinaattorin työtehtäviin kuuluu muun muassa näytelmien esitysoikeuksien myynti teattereille, esitysoikeussopimusten tekeminen ja sopimustietokannan ylläpito, näytelmät.fi-tietokannan ylläpito ja kehittäminen, esitysoikeuksiin liittyvä asiakaspalvelu, yhteydenpito teattereihin ja kirjailijoihin, näytelmäkirjallisuuteen ja näytelmäkirjailijoihin liittyvien tiedotusmateriaalien tuottaminen, tapahtumien ja tilaisuuksien järjestäminen ja muut toimistotyöt.
 
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
 
Edellytämme hakijalta erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluasennetta, korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta, kiinnostusta teatteri-, elokuva- ja tv-alaa kohtaan sekä itsenäistä ja perusteellista työotetta. Eduksi ovat alan työkokemus ja hyvät taide- ja kulttuurialan verkostot, kokemus myynnistä ja markkinoinnista sekä ruotsin kielen taito.
 
Vapaamuotoiset hakemukset 28.11.2019 mennessä palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteella sonia.meltti@sunklo.fi.
 
Tarjoamme hakijalle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä sekä aitiopaikan draamakirjoittamisen etujärjestössä.
 
Lisätiedot: pe 22.11. ja ma 25.11. klo 11-13 toiminnanjohtaja Sonia Meltti p. 044 760 4263

Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat on kirjailijoiden itsensä perustama yhdistys, joka on toiminut vuodesta 1921. Yhdistyksessämme on noin 550 jäsentä, jotka kirjoittavat näytelmiä sekä elokuva-, tv- ja kuunnelmakäsikirjoituksia.