Haemme toiminnanjohtajaa


Yhdistyksemme hakee Kruununhaassa sijaitsevaan toimistoonsa kokoaikaista toiminnanjohtajaa. Työ tarjoaa hakijalle aitiopaikan nopeasti kehittyvän draamakirjoittamisen maailmassa.
Tehtäväkenttään kuuluu jäsenistön avustaminen sopimusneuvotteluissa, tekijänoikeuskysymyksissä ja yhdistyksen edustaminen tekijänoikeuksia valvovissa järjestöissä. Tämän ohella toiminnanjohtaja vastaa yhdistyksen toiminnan organisoinnista, johtaa toimistoa, jossa on työssä kaksi kokopäivätoimista työntekijää sekä ylläpitää ja kehittää yhdistyksen niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin suhteita.
 
Edellytämme toiminnanjohtajalta lainopillista koulutusta. Innostus ja intohimo teatteri-, elokuva- ja tv-alaa kohtaan sekä niin kotimainen kuin kansainvälinen tekijänoikeusprosessien tuntemus ovat hakijalle eduksi. Odotamme hakijalta myös kotimaisten kielten hyvän hallinnan lisäksi sujuvaa englanninkielen taitoa sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja itsenäistä työotetta.
Työ alkaa sopimuksen mukaan 2017 tai viimeistään vuoden 2018 alusta.
 
Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen pyydetään lähettämään sähköpostitse 23.10.2017 mennessä osoitteella jukka.asikainen@sunklo.fi.

Lisätiedot: Toiminnanjohtaja Jukka Asikainen p. 040 838 6675 ja Sami Keski-Vähälä, hallituksen puheenjohtaja p. 0400 294 194

 
Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry. on kirjailijoiden itsensä 1921 perustama yhdistys.
Yhdistyksessämme on noin 500 jäsentä, jotka kirjoittavat näytelmiä sekä elokuva-, tv-, kuunnelma- ja multimediakäsikirjoituksia.
Yhdistys tekee esitysoikeussopimukset harrastaja-, ammatti- ja kesäteattereiden kanssa sille valvottaviksi annetuista näytelmäkäsikirjoituksista sekä ylläpitää laajaa näytelmäkirjastoa.

 Nike Air max Dominate